Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Side presset bambus krydsfiner

Carbonized Side Presset Bambuskrydsfiner

Carbonized Side Presset Bamboo Plywood er kaffesiden presset vertikalt bambus panel.
Størrelser: Populær størrelse som 2440 * 1220 * (8'x4 '), 2000 * 1000mm og skræddersyede størrelser
Design: 1 lag, 2 lag og flere lag osv
Anvendelse: Bordplade, kabinet, trappe, vægge, trapper, møbler, Støbning, gulvbelægning og andre håndværksprojekter til boliger og kontor mv., Som bambus skærebræt,
køkkenudstyr mv
Priser: Få tilbage med din anmodende størrelse, mængder, brug til prisoverslag
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Kobberet Side Trykt Bambuskrydsfiner

Carbonized Side Pressed Bamboo Plywood er carboniseret vertikale bambus paneler. Bambus strimler er orienteret på kanten, hvilket reducerer synligheden af "knuckles" og giver et renere, flydende udseende.

Carbonized Side Pressed Bamboo Plywood har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

Bambus krydsfiner også kaldet lag bambus kommer i flere tykkelser og stilarter til maksimal projektets alsidighed. Til bolig- eller kommercielle anvendelser er bambusplywood og bambusfiner lige så smuk, som det er miljøvenligt.

Carbonized Side Pressed Bamboo Plywood er blevet brugt i Europa i årtier som en færdigbehandling materialer til high end, miljøbevidste boliger i kabinettet, møbler og millwork. Det stramme, lineære korn af bambuspaneler giver et meget slankt og moderne finishmateriale, og kantkornet i flerlags bambuspaneler giver et unikt udseende, der ikke kan opnås med almindelige træfinerede produkter. Lokalisering i bambusbyen sikrer os at tilbyde kunder af høj kvalitet bambusplywood (bambuspaneler) til meget konkurrencedygtige omkostninger.

Bamboo Factory (1).jpg

Bamboo Factory (2).jpg

Vi lister nogle gode bambus krydsfiner størrelser til bygninger, forskellige møbler, bordplader, køkken top, trappe, slidbane, indretning og bambus kunst produkter mv.

bamboo ceiling and flooring.jpg

Bamboo Countertop and kitchenware.jpg


Hot Tags: carbonized side presset bambus krydsfiner, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like