Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Almindelig presset bambus krydsfiner

Cross Plain Pressed Bamboo Plywood

Chat nu

Produktdetaljer

Produkter af Cross Plain Pressed Bamboo Plywood

Hvis du vil have en meget hård struktur for bambus krydsfiner, men lodret bambus krydsfiner er for dyrt. Du kan gøre Cross Plain Pressed Bamboo Plywood, som er meget hård og stabil, men billigere. I mellemtiden er dette en anden måde at gøre tykkere bambusplader som 30 mm, 40 mm endda 50 mm Cross Plain Pressed Bamboo Plywood.

Den naturlige serie er ikke bange for sine bambusrødder. Den naturlige Cross Horizontal bambus paneler er skåret af denne krydsfiner stolt viser nodene af hver Culm, der udgør dette smukke stykke tømmer. Lavet af 100% Moso Bamboo. Den naturlige serie er den klareste mulighed. Cross Plain Pressed Bamboo Plywood er mere stabil og sværere end den enkle vandrette bambus krydsfiner. Men prisen er højere sammenlignet med normal vandret bambus krydsfiner.

img17459.jpg

Krydsfinet presset bambuskrydsfiner er meget populært for bygninger, diverse møbler, bordplader, køkkenplader, trapper, slidbane, indretning og bambus kunstprodukter mv.

Bambus furniture.jpg

Bambuspaneler til furniture.jpg

Bambusvæg clad.jpg

Vi har to fabrikker specialiseret i bambus krydsfiner mere end 15 år. Det dækker 320 acre og fabrikken er omkring 45000m2. Ud over 450 professionelle arbejdere har vi omkring 49 tekniske medarbejdere i F & U-afdeling til nye produkter, der udvikler og forsker. Vi har fuld moderne produktionslinjer for bambus krydsfiner (bambuspaneler). Two City har viet til bambusprodukter til indendørs og udendørs siden 1995. Vi leverer højkvalitets bambusprodukter fra indendørs til udendørs, fra jord til loft. Vores bambusprodukter er blevet eksporteret til USA, Canada, Holland, Belgien, Frankrig, Australien, Rusland, Vietnam osv

Bambus panel strips.jpg

Kina bambus fabrik (2) .jpg

Kina bambus fabrik (3) .jpg

Bambus panel pakning 4.jpg


Undersøgelse