Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Carboniseret bambus krydsfiner

Kryds Lodret Kulbrunet Bambuskrydsfiner

Chat nu

Produktdetaljer

Produkter af krydsfiner med tværgående lodret kulbrint bambus

Tæthed: 750 kg / M3

Hårdhed: 32HB

Fugtighed: 8% -12%

Grad: E0

Certifikat: ISO / FSC / CE

Egenskaber: Høj densitet / Høj intensitet / Elegant / Termitter modstand

Anvendes til: Køkkenskab, Køkkenbord, Møbler, Loft, Vægindretning

Pakke: PVC pakket på en palle


OEM og tilpasning acceptabel

Kryds vertikalt carboniseret bambus krydsfiner er en af de mest hårde strukturer til bambuspaneler. Korset Lodret Carbonized Bamboo Plywood er meget velegnet til bambus bordplader. Bambuskrydsfiner kan i vid udstrækning bruges til forskellige produkter i forskellige områder. Vi har dem til indendørs, udendørs dekoration.

Bambus er et af de bedste alternativer til træ. Det er et miljøvenligt valg for hurtig vækst, billigere omkostninger, lignende tegn. Som et af de mest populære materialer er bambuskrydsfiner blevet anvendt meget i sammentrækninger, såsom møbler til kontor og hjem, gulve, lofter, vinduer, tråde, trappe, vægge, døre, tagdækning, husindretning, køkkenplader, køkkenskabe, møbler , støbning, kabinet og andre kunsthåndværk projekter.

Bellowing størrelser er meget populære for bygninger, forskellige møbler, bordplader, køkken top, trappe, slidbane, indretning og bambus kunstprodukter mv.

Bamboo kitchen top and funiture.jpg

outdoor bamboo.jpg

Vores fabrikker er specialiseret i bambus paneler siden 1998. Det dækker 320 acre og fabrikken er omkring 45000m2. Ud over 450 professionelle arbejdere har vi omkring 49 tekniske medarbejdere i F & U-afdeling til nye produkter, der udvikler og forsker. Vi har fuld moderne produktionslinjer for bambus krydsfiner (bambuspaneler).

Bamboo Panels (1).jpg

Bamboo Panels (2).jpg

Bamboo panel packing 4.jpg

Alle bambusprodukter fra Two City Industry opfylder høj kvalitetsstandard for differentproducts. Vi opnår forskellige certificeringer for vores bambusprodukter. Vi har ISO9001, ISO14001, BSCI, SGS certificering, CE-certificering, FSC certificering.

Bamboo FSC WSF FDA certification.jpg


Undersøgelse