Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Carboniseret bambus krydsfiner

Chokolade Bambus Krydsfiner

Chat nu

Produktdetaljer

Chokolade Bambus Krydsfiner er mørk farve. Det er meget ens af entreprenører eller bygherrer til den mørke farve og fantastisk til bambus skærebræt, bambus gulvbelægninger mv.

Vi har chokoladebambuskrydsfiner i forskellige strukturer som vandrette, lodrette, krydsede til forskellige anvendelser.

Lodret bambus er trykket på siden. Bambus strimler er orienteret på kanten, hvilket reducerer synligheden af "knuckles" og giver et renere, flydende udseende.

Carbonized farve bambus har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

Bambus krydsfiner er blevet brugt i Europa i årtier som færdigvarer til high end, miljøbevidste boliger i kabinettet, møbler og møller. Det stramme, lineære korn af bambuspaneler giver et meget slankt og moderne finishmateriale, og kantkornet i flerlags bambuspaneler giver et unikt udseende, der ikke kan opnås med almindelige træfinerede produkter. Lokalisering i bambusbyen sikrer os at tilbyde kunder af høj kvalitet bambusplywood (bambuspaneler) til meget konkurrencedygtige omkostninger.

Til Bambuskrydsfiner, find venligst vores standardstørrelser. Ud over disse størrelser kan vi skære produkter på kunders anmodning om forskellige projekter.


Længde

1000mm, 2000mm, 2200mm, 2500mm, 3000mm

Bredde

5mm-1250mm

Tykkelse

1-100mm


Kina BAMBOO Fabrik

China bamboo factory (2).jpg

Vi lister nogle gode bambus krydsfiner størrelser til bygninger, forskellige møbler, bordplader, køkken top, trappe, slidbane, indretning og bambus kunst produkter mv.

10 mm tykkelse bambus krydsfiner er god til skærebræt eller andre boligvarer

15mm og 20mm er gode til bambuskabinetter

20 mm og 30 mm er gode nok til bambus trapper, trapper mv

40mm er fantastisk til bambusdøre

Chocolate Bamboo Plywood  for carbinery.jpg

Chocolate Bamboo Plywood for funiture (1).jpg

Chocolate Bamboo Plywood for funiture (2).jpg


Undersøgelse