Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Bambus vægbeklædning

Solid Bambus Vægbeklædning

Bambuskrydsfiner til bambusvægbeklædning
Design: Tilpassede størrelser, farver til forskellige projekter.
Populær farve: Karamelfarve meste og andre kan tilpasses.
Fordel: Billigere end træ, men gør huset smukkere, holdbart, naturligt
Høj hårdhed, høj stabilitet, brandsikker og mod termitter mv.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af bambus krydsfiner til bambus vægbeklædning.

Two City Industry producerer bambus krydsfiner til forskellige projekter. Flere og flere entreprenører og bygherrer foretrækker at bruge vores Bambuskrydsfiner til Bambus Vægbeklædning, hvilket vil bringe mere natur og skønhed til boliger.

Bambuskrydsfiner til bambusvægbeklædning og vægpaneler er fremstillet af lamineret bambuspanel med fineste kvalitet af bambusstrimler, presset med sund og miljømæssig klæbemiddel, malet med højteknologiske maskiner, som sikrer bambusbeklædning i høj kvalitet og passer perfekt til huset. Hvorfor Bambus? Bambus har mange fordele som vist her.

img07755.jpg

Bambus er lille diameter, stilk er hul, konisk grad, dens struktur er meget anderledes end træ. Bambuspanelet presses fra bambusstrimler med høj temperatur og højt tryk til forskellige specifikationer. Bambuspanel har fordelene ved lav vandabsorption, lav ekspansionskoefficient, ingen opdeling og deformering. Hårdheden af bambuspanelet er op til 32HB (bøg er kun 24HB), densiteten er op til 0,79g pr. Cm3 (bøg er kun 0,63g), kompressionsstyrken på 1271kg / cm2 (bøg er mindre end 600kgs).

Bambuspanel er ideematerialet til vægpanel og loftsbeklædning, fordi bambus er mest berømte grønne materialer og certificeret af LEED - US Green Building Council over 4 år. Med bambus involveret i husindretning er bambusgulv den første introduktion, og det ser rigtig smukt og naturligt ud.

Bambusbeklædning giver dig en ny ide om, hvordan din væg og loft kunne være sejt og meget anderledes end træ eller papir. Bambus vægpanel kunne forbedre rummet til at være enestående og opløftende tilstedeværelse ved sin naturlige farve og tekstur. Bambusbeklædning kan også medbringe en visuel elevator til køkkenet, soveværelset, luksus spa, offbeat eller hjemmekontor.

Bambus vægpanel er i 3 dele, toppen er 50 x 10 mm, bunden er 80 x 10 mm, midten er 103 x 5 mm. Højden af beklædningen afhænger af højden af din væg.

Bambuskrydsfiner til bambusvægbeklædning kommer hovedsageligt i både vandrette og lodrette korn.

Bambusvægge (1) .jpg

Bambusvægge (2) .jpg

Bambusvægge (3) .jpg


Hot Tags: fast bambus vægbeklædning, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like