Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Bambus krydsfinerplader

Natural Bamboo Plywood Sheets

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Natural Bamboo Plywood Sheets

Natural Bamboo Plywood Sheets kaldes naturligt bambuspanel eller naturlig bambus krydsfiner. De er samme produkter af i forskellige navn. De kan være tilgængelige i vandrette eller lodrette eller krydsede strukturer på forskellige projekter. Natural Bamboo Plywood Sheets er meget populær til gulvfliser til dens modenhed og tilføjer grønne miljøhuse til dig.

Den naturlige vandrette serie er ikke bange for sine bambusrødder. Den vandrette snit af denne krydsfiner viser stolt knuderne på hver Culm, der udgør dette smukke stykke tømmer. Lavet af 100% Moso Bamboo. Den naturlige serie er den klareste mulighed

Tæthed: 750 kg / M3

Hårdhed: 32HB

Fugtighed: 8% -12%

Grad: E0, E1

Certifikat: ISO / FSC / CE

Egenskaber: Høj densitet / Høj intensitet / Elegant / Termitter modstand

Anvendes til: Køkkenskab, Køkkenbord, Møbler, Loft, Vægindretning

Pakke: PVC pakket på en palle

OEM og tilpasning acceptabel

Tilgængelige Populære størrelser dimensioner som bellowing og udover disse størrelser, kan vi skære produkter efter kundernes anmodning om forskellige projekter.


Længde

1000mm, 2000mm, 2200mm, 2500mm, 3000mm

Bredde

5mm-1250mm

Tykkelse

1-100mm


Vi fremstiller vores bambuspaneler fra 4-6 år gamle organisk dyrkede moso bambus - altid den perfekte farve, tæthed og konsistens til dine DIY byggeprojekter. Vælg Natural Bamboo krydsfiner for et lyst, rent udseende og ubegrænset alsidighed. De bambus har mange fordele for byggeri og bygninger, møbler.

img16957.jpg

Bambus er et af de bedste alternativer til træ. Det er et miljøvenligt valg for hurtig vækst, billigere omkostninger, lignende tegn. Som et af de mest populære materialer er bambuskrydsfiner blevet anvendt meget i sammentrækninger, såsom møbler til kontor og hjem, gulve, lofter, vinduer, tråde, trappe, vægge, døre, tagdækning, husindretning, køkkenplader, køkkenskabe, møbler , støbning, kabinet og andre kunsthåndværk projekter.

Vi vil gerne vise dig, hvordan vi producerer bambus krydsfiner.

Trin 1-Strikt behandling på bambusstrimler med høj temperatur

Efter høsten skærer vi bambuspolen i stilke og strimler. Alle strimler skal koges i varmt vand og borsyreopløsning. Dette er meget vigtigt for at fjerne sukker fra stænglerne. Fordi sukkerarter tiltrækker termitter. Denne kogeproces stopper også væksten af svamp og skimmelsvamp. Med få timers kogning sendes disse bambusstrimler i tørreovn for at få mindre end 10% fugtindhold. Vi strimler er umulige til limning og presning af paneler.

Produce bamboo.jpg

Trin 2: Laminat bambus strimler i paneler / brædder

Efter behandling på strimlerne limede vi disse bambusstrimler med et urea-formaldehyd (UF) klæbemiddel, der udsender meget lav flygtig organisk forbindelse (VOC). Limede bambusstrimler lamineres i lag af bord med en 800 tons presser med varm damp. Flere lag er dannet til tykke og egnede konstruktionskort med en 1500 tons presser i kold tilstand, ingen damp, bare statisk tryk.

Bamboo strip pressed.jpg

Trin 3: Slibning og skæring af bambuspaneler på kundernes anmodende størrelser

Overfladen af bambusplader er ujævn efter laminering, størrelsen af pladerne er upræcise. Det tager to gange slibning på begge sider af hvert panel, først slipning er med 200 mesh papir og anden er 120 mesh. Alle bambuspaneler skal trimmes for at sikre, at 4 sider er flade og firkantede.

Bamboo panel press.jpg


Undersøgelse