Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Bambus bordplade

Solid Bambusbænk

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af bambus bordplader

Hvorfor Bambus er så populær til bordplader. Fordi bambus er et af de mest bæredygtige materialer. Bambusbænkene med et meget lige kornmønster ved knuder og en smuk gylden overflade. Forskellige fra træ er bambus et meget hurtigt græs. Vi høster det hver 4-6 år og genplantning er ekstremt regelmæssig. En bambusbænk er også slidstærkt og naturligt vandtæt, takket være sin innovative og unikke formulering.

Vi producerer bambus bordplader fra første klasse kvalitet bambus materialer, hvilket vil sikre, at bambus bordplader er bygget hårdt og høj styrke.

Vi er en professionel producent af Solid bambus bordplade, kontor bordplade, bambus bænk top, massiv bambus køkken bordplade, køkken øen top, bambus bordplade som skræddersyede produkter af bambus stående bord ramme etc. Farver: Vi har Carbonized farve og naturlig bambus Farve til toppe. Solid Bamboo Plywood til Countertop, en smuk og holdbar bordplade. Vores slagterhus af møbelkvalitet er lavet med ikke-formaldehydklæbemiddel, der almindeligvis anvendes i køkkenbænkeøer og også brugt i andre hoteller eller forretningsmæssige lejligheder.

Standardtykkelse til bambuskrydsfiner til bordplader: 19mm, 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 40mm

Bredde: 620mm, 650mm, 950mm, 1220mm

Længde: 2000mm, 2400mm, 2500mm, 3050mm, 4000mm, 4200mm

img22769.jpg

Bambus er et af de bedste alternativer til træ. Det er et miljøvenligt valg for hurtig vækst, billigere omkostninger, lignende tegn. Som et af de mest populære materialer er bambuskrydsfiner blevet anvendt meget i sammentrækninger, såsom møbler til kontor og hjem, gulve, lofter, vinduer, tråde, trappe, vægge, døre, tagdækning, husindretning, køkkenplader, køkkenskabe, møbler , støbning, kabinet og andre kunsthåndværk projekter.

Bamboo panel press.jpg Hver Bambuskrydsfiner til Countertop fra os er meget kvalificeret af vores eksport QC team.

Bambus kvalitet Inspection.jpg


Undersøgelse