Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> Bambus bordplade

Solid Bamboo Countertop

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af bambus krydsfiner til bordplade

Solid Bamboo Plywood til Countertop, en smuk og holdbar bordplade. Vores slagterhus af møbelkvalitet er lavet med ikke-formaldehydklæbemiddel, der almindeligvis anvendes i køkkenbænkeøer og også brugt i andre hoteller eller forretningsmæssige lejligheder.

Standardtykkelse til bambusplywood til bordplade: 19mm, 20mm, 25mm, 30mm, 38mm, 40mm

Bredde: 620mm, 650mm, 950mm, 1220mm

Længde: 2000mm, 2400mm, 2500mm, 3050mm, 4000mm, 4200mm

Alle Bambuskrydsfiner til Countertop er lavet af 100% Moso Bamboo.

Fugtighed: 8% -12%

Grad: E0, E1

Certifikat: ISO / FSC / CE

Egenskaber: Høj densitet / Høj intensitet / Elegant / Termitter modstand

Pakke: PVC pakket på en palle

OEM og tilpasning acceptabel

Hvorfor Bambus? Bambus har mange fordele som vist her.

img20804.jpg

Bambus er et af de bedste alternativer til træ. Det er et miljøvenligt valg for hurtig vækst, billigere omkostninger, lignende tegn. Som et af de mest populære materialer er bambuskrydsfiner blevet anvendt meget i sammentrækninger, såsom møbler til kontor og hjem, gulve, lofter, vinduer, tråde, trappe, vægge, døre, tagdækning, husindretning, køkkenplader, køkkenskabe, møbler , støbning, kabinet og andre kunsthåndværk projekter.

Vi vil gerne vise dig, hvordan vi producerer bambus krydsfiner.

Trin 1-Strikt behandling på bambusstrimler med høj temperatur

Efter høsten skærer vi bambuspolen i stilke og strimler. Alle strimler skal koges i varmt vand og borsyreopløsning. Dette er meget vigtigt for at fjerne sukker fra stænglerne. Fordi sukkerarter tiltrækker termitter. Denne kogeproces stopper også væksten af svamp og skimmelsvamp. Med få timers kogning sendes disse bambusstrimler i tørreovn for at få mindre end 10% fugtindhold. Vi strimler er umulige til limning og presning af paneler.

Produce bamboo.jpg

Trin 2: Laminat bambus strimler i paneler / brædder

Efter behandling på strimlerne limede vi disse bambusstrimler med et urea-formaldehyd (UF) klæbemiddel, der udsender meget lav flygtig organisk forbindelse (VOC). Limede bambusstrimler lamineres i lag af bord med en 800 tons presser med varm damp. Flere lag er dannet til tykke og egnede konstruktionskort med en 1500 tons presser i kold tilstand, ingen damp, bare statisk tryk.

Bamboo strip pressed.jpg Trin 3: Slibning og skæring af bambuspaneler på kundernes anmodende størrelser

Overfladen af bambusplader er ujævn efter laminering, størrelsen af pladerne er upræcise. Det tager to gange slibning på begge sider af hvert panel, først slipning er med 200 mesh papir og anden er 120 mesh. Alle bambuspaneler skal trimmes for at sikre, at 4 sider er flade og firkantede.

Bamboo panel press.jpg Hver Bambuskrydsfiner til Countertop fra os er meget kvalificeret af vores eksport QC team.

Bamboo quality Inspection.jpg


Undersøgelse