Banner
Hjem > Produkt >> Bambus krydsfiner >> 8' X 4' Bambus krydsfiner

8'x4'x 3/4 "Bambuskrydsfiner

Two City Industry har været specialiseret i bambus krydsfiner siden 1998. Bambus krydsfiner er lavet af bedste lag af bambus strimler og liggende i parallel rækkefølge. Strimlerne tørres, karboniseres, slibes glat og derefter laminerede paneler til paneler for at kasse enkeltlagsplader. Så laminerer vi dem igen til en for en for at skabe en flerlags bambus krydsfiner. 8'x4'x3 / 4 "bambus krydsfiner leveres i ufærdige plader. 8'x4'x3 / 4 "bambus krydsfiner er god til køkkenskabe, bordplade, bordplade, møbler, loft, vægdekoration, bordplader mv.
Chat nu

Produktdetaljer

Two City Industry har været specialiseret i bambus krydsfiner siden 1998. Bambus krydsfiner er lavet af bedste lag af bambus strimler og liggende i parallel rækkefølge. Strimlerne tørres, karboniseres, slibes glat og derefter laminerede paneler til paneler for at kasse enkeltlagsplader. Så laminerer vi dem igen til en for en for at skabe en flerlags bambus krydsfiner. 8'x4'x3 / 4 "bambus krydsfiner leveres i ufærdige plader.

8'x4'x3 / 4 "bambus krydsfiner er god til køkkenskabe, bordplade, bordplade, møbler, loft, vægdekoration, bordplader mv.Lim: E0 / E1 miljøvenlig grøn

Fugtighed: 8% - 12%

Tæthed: mere end 750kgs / m3

Struktur: Den der viser her er kryds sidepresset og 3 lag bambus krydsfiner

Emballage: Paller med hjørnesikring

Vores pakke og kvalitetskontrol til 8'x4'x3 / 4 "bambus krydsfiner
Hot Tags: 8'x4'x 3/4 "bambus krydsfiner, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like