Banner
Hjem > Produkt >> Bambus køkkenudstyr >> Bambusplatere

Runde Bambusplader

Chat nu

Produktdetaljer

Vi producerer forskellige designs af naturlige bambusplader. De bruges i vid udstrækning til restaurant, hotel, hjem og meget populær i verdenerne. Alle vores bambusplader er fødevaresikker klasse og leveres med FDA eller LFGB certificering. Vi har hjerteformede bambusplader, bambus serveringsfad, bambus puslespil festplader, teddy form, æbleformer af bambusplader, som er fantastiske til børn eller bryllupsfest. OEM design, form og størrelser er meget velkomne.

Runde Bambusplader

Denne runde bambusplader kommer fra forskellige størrelser.

Diameter 20 * 2cm

Diameter 25 * 2cm

Diameter 30 * 2cm

Diameter 32 * 2cm

Størrelser kan tilpasses, og du kan lave dine egne logoer på vores runde bambusplader. Vores runde bambusplader er alle miljøvenlige maling, må ikke tilsættes benzen, kviksølv, bly og andre kemiske materialer, anvende EU's ROHS-standarder til testning, international SGS autoritativ certificering, funktioner: fugt og meldug, fjerne grød, beskytte

Alle vores runde bambusplader er lavet af 100% naturlig, solid bambus og matcher fødevaresikker klasse. Vores fabrik har arbejdet på bambusplader siden 2005.

正在 上传 ...

Bamboo Platters.jpg

Kina bambus pladefabrik (5)

Kina bambus pladefabrik (7)

Bambus har følgende hovedfordele:

1. Bambusplade er det bedste økologiske råmateriale end træ. Sammenlignet med væksttiden for træ i mere end 30 år kan bambus fremstilles i 4-5 år; bambus har ingen knude, ingen åbenbar farveforskel, og materialevalg er mere praktisk.

2. Bambus kan justere den indendørs luftfugtighed, absorbere ultraviolette stråler, anti-statiske og er godt for menneskers sundhed; især efter den dybe karbonisering af pladen vil de forarbejdede bambusredskaber ikke ændre farve i lang tid, og det kan styrke adsorptionen indendørs.

3. Bambus har fremragende fysiske egenskaber, har en stærk hårdhed (hårdhed er bedre end eg) og sejhed og har god stabilitet og lang levetid. Det er mere egnet til træprodukter end andre træprodukter.

4. Bambus har god elasticitet og rig form (kan forarbejdes til forskellige eksotiske bambusprodukter); fugt absorption og varmeabsorption ydeevne er højere end træ, og det har komforten af varm vinter og kølig sommer.

5. Vores produkter er alle miljøvenlige maling, må ikke tilsættes benzen, kviksølv, bly og andre kemiske materialer, anvende EU's ROHS standarder for testning, international SGS autoritativ certificering, funktioner: fugt og meldug, fjerne grød, beskytte


Undersøgelse