Banner
Hjem > Produkt >> Bambuspaneler >> 5mm bambuspaneler

5mm naturligt vandret bambuspanel

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af 5mm naturligt vandret bambuspanel

Vores fabrik producerer 5mm Natural Horizontal Bamboo Panel til kunder, der ønsker at spare omkostninger, men brug vores bambusprodukter til deres hjem. Vi har5mm Natural Horizontal Bamboo Panel i standardstørrelser som 2440x1220mm, 4'x8 'til køkkenbordplader eller andre størrelser til vægge, loft, møbler.

Hvorfor Bambus? Bambus har mange fordele som vist her som høj stabilitet, brandsikker og mod termitter mv.

img22127.jpg

5mm naturligt vandret bambuspanel er 1-lags, single plain pressepaneler. Vi har dem i forskellige størrelser som længde 2400x1220x5mm og 2000x300x5mm osv

Vandret er fladt presset i en retning. Den har en traditionel, karakteristisk "knæk" karakteristik, der gentager sig gennem planken. Carbonized farve har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

img09815.jpg

Bambuspanel er lavet af 100 procent hurtigt fornyeligt bambus, ved hjælp af E0 eller E1 grade klæbemidler, der er både stærke og emissionsfrie. Bambuspanelet består af flere lag bambus, hvor mellemlaget kan være enten vandret eller lodret korn. Disse bambuspaneler er særligt interessante i de applikationer, hvor panelets side forbliver synlig, som trin i en trappe og køkkenplader.

Bamboo Kitchen top.jpg

Bamboo Stair Treads.jpg

Bambus er faktisk endnu sværere end ahorn, hvilket gør det til et overlegen materiale til møbler. Du kan gøre dem til seng, skab, bambusborde og stole, bambus skærebræt mv. Bambuspaneler er blevet brugt i Europa i årtier som færdigvarer til high end, miljøbevidste boliger i kabinet, møbler mv Vi har afsendt bambus paneler og andre bambusprodukter til Belgien, Holland, Frankrig, USA, Canada, Tyskland, Demark osv.

China Bamboo Industry.jpg


Undersøgelse