Banner
Hjem > Produkt >> Bambuspaneler >> 5mm bambuspaneler

5mm carboniseret vandret bambuspanel

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af 5mm carboniseret vandret bambuspanel

Sammenlignet med 5 mm naturlige vandrette bambuspaneler, er 5 mm carbonhydreret vandret bambuspanel mere populært for sin elegante og mystiske brune farve. Vi kan kontrollere den karboniserede tid for at gøre det 5 mm carboniserede vandrette bambuspanel i mørkebrun eller dybbrun til møbler, vægge, loft eller møbler, bordplader.

Hvorfor Bambus? Bambus har mange fordele som vist her som høj stabilitet, brandsikker og mod termitter mv

img11713.jpg

5 mm carboniseret vandret bambuspanel er 1 lag, enkelt horisontale trykpaneler.

Vandret er fladt presset i en retning. Den har en traditionel, karakteristisk "knæk" karakteristik, der gentager sig gennem planken. Carbonized farve har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

img22270.jpg

Bambuspanel er lavet af 100 procent hurtigt fornyeligt bambus, ved hjælp af E0 eller E1 grade klæbemidler, der er både stærke og emissionsfrie. Bambuspanelet består af flere lag bambus, hvor mellemlaget kan være enten vandret eller lodret korn. Disse bambuspaneler er særligt interessante i de applikationer, hvor panelets side forbliver synlig, som trin i en trappe og køkkenplader.

Bamboo Kitchen top.jpg

Bamboo Stair Treads.jpg

Bambus er faktisk endnu sværere end ahorn, hvilket gør det til et overlegen materiale til møbler. Du kan gøre dem til seng, skab, bambusborde og stole, bambus skærebræt mv. Bambuspaneler er blevet brugt i Europa i årtier som færdigvarer til high end, miljøbevidste boliger i kabinet, møbler mv Vi har afsendt bambus paneler og andre bambusprodukter til Belgien, Holland, Frankrig, USA, Canada, Tyskland, Demark osv.

China Bamboo Industry.jpg


Undersøgelse