Banner
Hjem > Produkt >> Bambus paneler >> 15mm bambuspaneler

15mm naturlige vandrette bambuspaneler

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af 15mm naturlige vandrette bambuspaneler

15mm naturlige vandrette bambus paneler er meget udbredt til gulvbelægninger eller møbler, bambus kunst produkter som bambus skærebræt, servering bord, vindueskarme osv.

Hvorfor Bambus? Bambus har mange fordele som vist her som høj stabilitet, brandsikker og mod termitter mv.

img07528.jpg

15mm naturlige vandrette bambuspaneler er fladt presset i en retning. Den har en traditionel, karakteristisk "knæk" karakteristik, der gentager sig gennem planken. Carbonized farve har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

img29940.jpg

Tæthed: 750 kg / M3

Hårdhed: 32HB

Fugtighed: 8% -12%

Grad: E0

Certifikat: ISO / FSC / CE

Egenskaber: Høj densitet / Høj intensitet / Elegant / Termitter modstand

Anvendes til: Køkkenskab, Køkkenbord, Møbler, Loft, Vægindretning

Pakke: PVC pakket på en palle


OEM og tilpasning acceptabel

15mm Natural Horizontal Bamboo Panels er lavet af 100 procent hurtigt fornyelig bambus, der bruger E0 eller E1 grade klæbemidler, der er både stærke og emissionsfrie. Bambuspanelet består af flere lag bambus, hvor mellemlaget kan være enten vandret eller lodret korn. Disse bambuspaneler er særligt interessante i de applikationer, hvor panelets side forbliver synlig, som trin i en trappe og køkkenplader.

Bamboo Kitchen top.jpg

Bamboo Stair Treads.jpg

Bambus er faktisk endnu sværere end ahorn, hvilket gør det til et overlegen materiale til møbler. Du kan gøre dem til seng, skab, bambusborde og stole, bambus skærebræt mv. Bambuspaneler er blevet brugt i Europa i årtier som færdigvarer til high end, miljøbevidste boliger i kabinet, møbler mv Vi har afsendt bambus paneler og andre bambusprodukter til Belgien, Holland, Frankrig, USA, Canada, Tyskland, Demark osv.

China Bamboo Industry.jpg


Hot Tags: 15mm naturlige vandrette bambus paneler, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like