Banner
Hjem > Produkt >> Bambuspaneler >> 10 mm bambuspaneler

10mm naturligt vandret bambuspanel

Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af 10mm naturligt vandret bambuspanel

10mm naturligt vandret bambuspanel har en meget almindelig og hård struktur. Den bedst solgte størrelse til 10mm Natural Horizontal Bamboo Panel er 2440x1220x10MM vandret carboniseret, 2 lag.

Two City Industry er en førende producent og eksportør af bambusprodukter til indendørs og udendørs i Kina siden 1998. Vores bambusfabrikker er placeret i bambusbyen Nan ping, Fujian, bambusbyen i Kina. Vores fabrikker er omgivet af 22172666 hektar træ og bambus, der er omkring 351333 hektar "Mao" Bamboo. Alle disse giver os mulighed for at tilbyde bambusprodukter til meget konkurrencedygtige omkostninger.

10mm naturligt vandret bambuspanel er fladt presset i en retning. Den har en traditionel, karakteristisk "knæk" karakteristik, der gentager sig gennem planken. Carbonized farve har en mørkere farvetone, dampet i puljen i 15 minutter for at skifte fra naturlig til karboniseret, det kaldes også karamelfarve.

img09119.jpg

10mm naturligt vandret bambuspanel er lavet af 100 procent hurtigt fornyeligt bambus, der bruger E0 eller E1 grade klæbemidler, der er både stærke og emissioner fri. Bambuspanelet består af flere lag bambus, hvor mellemlaget kan være enten vandret eller lodret korn. Disse bambuspaneler er særligt interessante i de applikationer, hvor panelets side forbliver synlig, som trin i en trappe og køkkenplader.

Bamboo Kitchen top.jpg

Bamboo Stair Treads.jpg

Bambus er faktisk endnu sværere end ahorn, hvilket gør det til et overlegen materiale til møbler. Du kan gøre dem til seng, skab, bambusborde og stole, bambus skærebræt mv. Bambuspaneler er blevet brugt i Europa i årtier som færdigvarer til high end, miljøbevidste boliger i kabinet, møbler mv Vi har afsendt bambus paneler og andre bambusprodukter til Belgien, Holland, Frankrig, USA, Canada, Tyskland, Demark osv.

China Bamboo Industry.jpg


Undersøgelse