Banner
Hjem > Produkt >> Bambus Køkkenudstyr >> Bambus kniv blok

Solid Bamboo Knife Block

Produkt af Solid Bamboo Knife Block Folk forsøger at finde en god kvalitetskonserves eller skuffe for at holde højkvalitets knive. Bladene bliver stumpe, når de berører hinanden knive, hvilket virkelig er risikabelt for skader. Massiv bambus bliver et af det bedste valg til knivblokke og opbevaring. Det...
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt af Solid Bamboo Knife Block

Folk forsøger at finde en god kvalitetsbeklædning eller skuffe til at holde knivene af høj kvalitet. Bladene bliver stumpe, når de berører hinanden knive, hvilket virkelig er risikabelt for skader. Massiv bambus bliver et af det bedste valg til knivblokke og opbevaring. De bedst solgte Solid Bamboo Knife Blocks er Bamboo Magnetic Knife Holder. En god solid bambusknivblokholder er en god ide om køkkenredskaber til dit køkken.

Bamboo Magnetic Knife Holder.jpg

Find i bambusbyen i Kina, fortsætter Two City Industry med at forske og udvikle nye bambusprodukter. Bambus får en tendens til køkkenudstyr. Bambus køkkenudstyr giver dig mere skønhed, naturlig, afslapning til folk. Vi har arbejdet på bambus køkkenprodukter i mere end 15 år. Fordi vi har vores egen fabrik til fremstilling af 1 st kvalitet bambus paneler til bambus kunst produkter, som kræver høj kvalitet bambus. Vi har fuld samling af bambus køkkenudstyr.


Bambus Bakke til mad servering

Bambusplader til opskæring og mad

Bamboo Opbevaring og Organisation til tallerkener, mad, redskaber mv

Bambus servise og redskaber

Bambusskåle

Andre bambus gave sæt som vin rack, bambus æble kurv mv

Tilpasset efter dine tegninger.

Tal med vores medarbejdere for nye ideer til dit køkken eller hjem. Vores bambus kunst produkter vil bringe dig et helt nyt hjem, hvor opfylder med skønhed, naturlig, slappe af.

Bamboo Cutting Board Factory.jpg

Quality inspection for bamboo cutting board (2).jpg


Hot Tags: fast bambus kniv blok, Kina, producenter, leverandører, fabrik, bedste, pris

Undersøgelse

You Might Also Like