Banner
Hjem > Produkt >> Bambus møbelbræt >> Bambus bordplader

Bambus køkken bordplader

Chat nu

Produktdetaljer

Bambus er et fantastisk materiale, og det er et perfekt materiale til bambus bordplader. Vi tilbyder forskellige struktur af bambus møbler boards til bamboo bordplader, bambus bordplader, bamboo island, bambus bar toppe osv. Du kan skære alle størrelser af bambus bordplader fra vores bambus møbler bestyrelser. Bambus-bordplader bliver meget holdbare, overkommelig, let vedligeholdelse, ikke-giftige, bakterier-resistente, øko-venlige.

Bamboo Countertop.jpg

To by industri producerer bambus krydsfiner paneler på kundernes anmodning. Vores kunder bestille krydsfiner bambus lamineret ark fra os og de skåret dem i alle størrelser, de kan lide for deres bambus bordplader. Vi har dem i forskellige størrelser og forskellige strukturer.

Vores præfabrikerede bambus paneler til bambus bordplader er:

96"/ 72" * 24 "/ 30"/ 36"og tykkelsen kan være 3/4", 1 1/4"og 1 1/2" osv.

1000-3000mm længde af 30-1200 bredde i forskellig tykkelse

Der er forkullede, naturlige bambus paneler i lodret, vandret eller på tværs af formere.

Bambus plade overholder grønne industri begrebet "bambus kan være af træ, bambus kan vinde træ". Det bruger naturlige høj kvalitet frisk bambus fra fire til seks år som råstof. Det er kogt på høj temperatur, højtryks forkoksning, konstant temperatur tørring og grundig at summere. Fuldt forkullede, insektbekæmpelsesmidler og sterilisering, videnskabeligt stabling bambus bøde-skæring stykker, og integrere miljøvenlige klæbemidler til forskellige specifikationer af pladerne under høj temperatur og højt tryk. Produkterne, der bevarer det iboende høj densitet, sejhed, styrke og andre egenskaber af bambus. Den naturlige tekstur af bambus, frisk og elegant, smuk og behagelig. Dens miljøbeskyttelse indikatorer har nået den europæiske E1 standard for eksport, og det er det bedste råmateriale til bambus håndværk og bambus møbler. Det henvender sig til den moderne folks tilbagevenden til sandheden, mundede natur og den nye bølge af miljøvenligt forbrug.

Bamboo Countertops (2).jpg

Bamboo Countertops (1).jpg

Bamboo Countertop China.jpg

Undersøgelse